0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Argentiina hävisi ensimmäisen MM-karsintaottelunsa ja rakentaa vahvempaa joukkuetta huomista varten
17 Nov

Argentiina hävisi ensimmäisen MM-karsintaottelunsa ja rakentaa vahvempaa joukkuetta huomista varten


Marraskuun MM-karsinnat ovat täydessä vauhdissa. Jalkapalloilijat kaikkialta maailmasta taistelevat rohkeasti jalkapallopaita osta netistä halvalla ja maajoukkueen kunniasta. Jokainen peli kentällä on kuitenkin arvaamaton myrsky. Tämän päivän Etelä-Amerikan MM-kisojen alkuerissä Argentiinan maajoukkue hävisi Uruguaylle kotonaan lukemin 0-2 ja kärsi ensimmäisen tappionsa karsintakierroksilla. Vaikka tämä on tuskallinen opetus, epäonnistumisesta oppiminen ja voiman kerääminen tulevaa matkaa varten on juuri sitä, mitä mahtavan joukkueen pitäisi tehdä.


Argentiina paita Lasten myydävänä pukeneille pelaajille tappio on epäilemättä mahdoton hyväksyä. Kuitenkin juuri tämän paineen alla heillä on mahdollisuus katsoa itseensä, löytää ongelmia ja löytää ratkaisuja. Epäonnistuminen ei ole loppu, vaan ponnahduslauta eteenpäin. Argentiinan joukkue paljasti myös joitain ongelmia pelissä, kuten pelaajien suhteellisen riittämätön kyky katkaista peliä intensiivisen puolustuksen edessä, yksittäisten pelaajien suoritus oli suhteellisen epävakaa ja joukkueen kokonaissuoritus puuttui kokonaisvaltaisuudesta. Kuitenkin tällaisten vikojen kautta nämä ongelmat voidaan havaita ja korjata ajoissa. Tämän seurauksena Argentiinan maajoukkue voi tulevissa peleissä valmistautua paremmin ja taistella eri vastustajia vastaan kohdistetummin.


Tappion edessä joukkueiden ja fanien täytyy ajatella rauhallisesti ja nähdä ongelman syy. Argentiinan maajoukkue ei laske tappion takia. Päinvastoin, heidän pitäisi käyttää tätä mahdollisuutena työskennellä lujasti parantaakseen itseään ja korjatakseen ongelmia. Jalkapallomaailma on arvaamaton ja voitto ja tappio ovat normaaleja, mutta jokainen takaisku on ainoa tie menestykseen. Argentiinan maajoukkue, etsikäämme mahdollisuuksia epäonnistumiseen, purskakaamme vahvempaa voimaa takaiskuissa ja tehkäämme lujasti töitä tulevien pelien ja maan kunnian eteen.


Trendikkäin