0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Donnarumman loistava torjunta, Mbappen hattutemppu, PSG voitti Reimsin 3-0 ja nousi Ligue 1:n kärkeen.
14 Nov

Donnarumman loistava torjunta, Mbappen hattutemppu, PSG voitti Reimsin 3-0 ja nousi Ligue 1:n kärkeen.


Jalkapallolavalla vastustajan puhtaana pitäminen on aina ollut suurin kohteliaisuus joukkueen puolustukselle ja maalivahtille. Varsinkin maalivahdit. He käyttävät tätä erityistä maalivahtien Stadium pelipaidat halvat ja ovat ainutlaatuisia joukkueessa. He ovat myös viimeiset suojelusenkelit omalla pihalla. Äskettäin Ligue 1:n 12. kierroksen keskipisteessä Paris Saint-Germain haastoi Reimsin poissa kotoa. Maalivahti Donnarumman sankarillinen torjunta ja Mbappen hattutemppu tulivat pelin suurimmista kohokohdista.


Paris Saint-Germain pelipaidat omalla nimellä pukeutunut Donnarumma suoriutui pelissä katseenvangitsijalla ja osoitti täysin ainutlaatuiset ominaisuudet maalivahtina. Hän torjui 6 peräkkäistä sankarillista torjuntaa ja kielsi vastustajan pakolliset maalit monta kertaa. Hänellä oli valtava rooli joukkueen maalin pitämisessä. Donnarumman esityksen ansiosta fanit näkivät todellisen suojeluspyhimyksen. Hän ei ole vain maalivahti, vaan myös korvaamaton puolustuslinnoitus PSG:lle. Samaan aikaan PSG:n paras hyökkääjä Mbappe täytti myös odotukset pelissä ja suoritti upean hattutempun. Erinomaisella henkilökohtaisella kykyllään ja rauhallisella laukaisusuorituksellaan Mbappe teki joukkueelle kolme maalia. Hänen erinomainen suoritus sinetöi joukkueen voiton ja voitti itselleen pelin parhaan hyökkääjän kunnian.


Lopulta PSG voitti Reimsin lukemin 3-0 ja nousi menestyksekkäästi Ligue 1:n kärkeen. Tämä voitto ei ainoastaan vahvistanut PSG:n johtoasemaa Ligue 1:ssä, vaan myös osoitti joukkueen yleistä vahvuutta. Fanit kannustivat PSG-joukkueelle ja Donnarumman ja Mbappen erinomaisesta suorituksesta ja odottivat joukkueen jatkavan tämän hyvän tilan ylläpitämistä seuraavissa peleissä ja pyrkivän voittamaan lisää voittoja. Ligue 1:n johtajana PSG:n on määrä tulla monien fanien huomion kohteeksi. Heidän suorituksensa määrittää Ligue 1:n mallin ja tuo jännittävämmän kauden jalkapallofaneille.


Trendikkäin