0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Rooman joukkueen voitto ja usko olla koskaan luovuttamatta
07 Nov

Rooman joukkueen voitto ja usko olla koskaan luovuttamatta


Jalkapallomaailmassa voittaminen tai häviäminen on normaalia, ja erinomainen jalkapallojoukkue tarvitsee enemmän tätä uskoa, joka ei koskaan anna periksi. Vihreälle kentälle astuessa on uskottava, että voitto voi vielä tulla viime hetkelläkin, kunhan sen eteen tekee lujasti töitä. Serie A:n äskettäisellä 11. kierroksella Roman 2-1-voitto Leccestä oli peli, joka osoitti täysin tämän uskon. Ensimmäisellä puoliajalla Roma-joukkue käytti ylpeä AS Roma paita Lasten myydävänä ja kohtasi voimakkaan Leccen vastustajan. Dybala loi rangaistuspotkumahdollisuuden, Lukaku astui rangaistuspotkupisteeseen, mutta valitettavasti Leccen sankarillinen maalivahti torjui hänen rangaistuspotkunsa. Tämä on vaikea hetki pelaajille ja faneille, mutta he eivät ole antaneet periksi uskoen, että mahdollisuuksia tulee aina uudestaan.


Toisella puoliajalla Leccen jalkapallopaita Lapsille omalla nimellä pukeutunut Almuquez osoitti taikuuttaan rangaistusalueella, murtautui umpikujaan ja kirjoitti tilanteen uudelleen 1-0, jolloin Roma joutui kohtaamaan suuremman haasteen. Tällä kriittisellä hetkellä Roma osoitti tuhoutumatonta tahtoa. Ottelu tuli viimeiseen pelikatsaukseen, ja Azmon teki maalin tasoittaakseen maalin, mikä sytytti jälleen toivon Romassa. Sitten pelin viimeisellä hetkellä Lukaku viimeisteli vastahyökkäyksen vasemmalla jalalla ja voitti lopulta Leccen 2-1. Voitto tässä pelissä ei edusta vain tekniikan ja voiman voittoa, vaan myös uskon voittoa. Roma-pelaajat osoittivat faneilleen uskon, joka ei koskaan anna periksi jalkapallo-otteluissa. Riippumatta siitä, kuinka paljon painetta ja vaikeuksia he kohtaavat, he eivät koskaan anna periksi ja uskovat vakaasti, että heillä on valta kääntää tilanne toisin päin. Tämä horjumaton usko sai heidät löytämään mahdollisuuksia kriittisimmillä hetkillä ja lopulta voittamaan pelin.


Pelin jälkeen Roma-pelaajat halasivat joukkuetovereitaan innoissaan ja valittivat tätä vaikeasti voitettua voittoa. Varsinkin Lukakun maali pelin lopussa ei ainoastaan pelastanut joukkuetta, vaan ilmaisi myös hänen henkilökohtaista innostumistaan. Hän ryntäsi sivuun ja syleili Roma-valmentaja Mourinhon tiukasti syleilyyn, joka kuvaa elävästi tiimityön ja uskon voimaa. Syy siihen, miksi jalkapallopeli on niin kiehtova, on se, että se opettaa meitä kestämään vastoinkäymisiä, uskomaan itseemme ja koskaan antamaan periksi. Pelkkä ajatus erottaa voiton ja tappion. Siksi jalkapallo-ottelussa sinun ei pitäisi luovuttaa helposti viimeiseen hetkeen asti. Rooman voitto kertoo meille, että niin kauan kuin meillä on uskoa olla koskaan luovuttamatta, voimme voittaa vaikeudet ja lopulta voittaa. Tämä on jalkapallopelien viehätys.


Trendikkäin