0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Son Heung-min, Tottenhamin tähti loistaa yhdeksän vuotta
24 Oct

Son Heung-min, Tottenhamin tähti loistaa yhdeksän vuotta


Valioliigan 9. kierroksella Tottenham voitti Fulhamin 2-0 Pohjois-Lontoon derbyssä. Ottelun jälkeen stadion oli täynnä voitonhuutoja. Tottenham-fanit heiluttelivat jalkapallopaita Lapsille omalla nimellä ja Tottenham Hotspur paita Lasten myydävänä ilmaistakseen sisäisen jännityksensä ja ylpeytensä. Tämän voiton takana on yhden pelaajan sinnikkyys, kova työ ja omistautuminen vuosien varrella. Hän on Tottenham-joukkueen nykyinen kapteeni Son Heung-min. Sen jälkeen kun Son Heung-min liittyi Tottenhamiin kesällä 2015, hän on viettänyt yhdeksännen kautensa tässä mahtavassa seurassa. 277 ottelua, 110 maalia ja 59 syöttöä. Nämä luvut eivät ole vain tilastoja, vaan myös hänen asemansa Tottenhamin fanien sydämissä.


Harry Kanen lähdön jälkeen Son Heung-min otti Tottenhamin kapteenin käsivarsinauhan ja otti vastuun johtajasta. Hän ei ole vain erinomainen pelaaja, vaan myös karismaattinen kapteeni. Korealaisen tähden lisäys on tuonut Tottenhamiin rajattomasti elinvoimaa ja luovuutta. Hänen vauhtinsa, tekniikkansa ja nenä maaliin tekevät hänestä pelin keskipisteen. Aina kun Son Heung-min ottaa pallon, fanit voivat tuntea vahvaa luottamusta. Hänen suorituksensa kentällä ei ole vain lahjakkuus, vaan myös seurausta hänen rakkaudestaan jalkapalloa kohtaan ja hänen hellittämättömistä ponnisteluistaan. Tottenham-paidan pukeminen ei ole vain kunnia Son Heung-minille, vaan myös vastuu. Hän tietää, että joka kerta kun hän pukee tämän valkoisen paidan ylleen, se edustaa fanien odotuksia ja luottamusta. Jokainen hänen tekemä maali on Tottenhamin perinteen perintö ja palaute faneille. Jokainen apu on hänen paras tulkintansa joukkueen hiljaisesta ymmärryksestä ja tiimityöstä.


Kentällä Son Heung-min osoitti värikkäitä taitoja. Hänen läpimurtonsa ja tarkat laukauksensa tekivät vastustajille vaikean suojautua. Kentän ulkopuolella hän on nöyrä, hillitty henkilö. Hän käytti tekojaan kertoakseen faneille, että menestys ei muuta ihmistä. Hän on edelleen intohimoinen ja sinnikäs nuori mies. Son Heung-min on voittanut fanien kunnioituksen ja rakkauden voimallaan ja omistautumisella. Olipa kyseessä hänen tyylinsä kentällä tai hänen luonteensa kentän ulkopuolella, Son Heung-min on Tottenhamin ylpeys, ja hänen nimensä jää ikuisesti kaiverretuksi tämän mahtavan joukkueen historiaan.


Trendikkäin